Tilaustyön teettäminen ja suunnittelu

Koruttamo_modified_family_pendant

Alun suunnittelupalaveri on ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään.

Alkukartoituksen tekeminen sähköpostitse tai sosiaalisen median yksityisviestien kautta sopii todella hyvin, mutta vaihtoehtoisesti voit myös varata ajan suunnittelupalaveriin. Voimme pitää palaverin videopuhelun välityksellä tai tavata henkilökohtaisesti Nokian, Tampereen tai Pirkkalan alueella.

Jos haluat, voit varata ajan suunnittelupalaveriin soittamalla Koruttamoon tai lähettämällä Koruttamolle viestin Instagramissa, Facebookissa, sähköpostilla tai WhatsAppin kautta. Suunnittelupalaverin ajankohta voidaan valita aikataulusi mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja ehdota sinulle parhaiten sopivaa aikaa!

Aloitamme keskustelemalla siitä, mihin tarkoitukseen haluat teettää korun. 

  • Onko korun tarkoitus tulla päivittäiseen käyttöön, vai onko sitä tarkoitus käyttää pääsääntöisesti juhlissa?
  • Mistä materiaalista haluaisit teettää korun?

Sen jälkeen lähdemme kartoittamaan suunnitelmaasi ja toiveitasi korun designista.

  • Suositko pyöreitä ja pehmeitä vai teräviä ja kulmikkaita muotoja ja linjoja?
  • Onko sinulla idea siitä, mihin haluaisit korun liittyvän, vai saanko suunnittelijana vapaat kädet?

Alkukartoituksen jälkeen saat Koruttamolta tarjouksen ja piirrettyjä luonnoksia tilaustyöstä eri materiaaleista toteutettuna valintasi mukaan. Samalla saat arvion korujen valmistus- ja toimitusajasta.

koruttamo_making_of_custommade_coctail_ring_yellow_gold_with_diamonds

Korujen hintaan vaikuttaa todella paljon, käytetäänkö metallina valko-, puna- tai keltakultaa vai hopeaa ja ovatko koruun mahdollisesti käytettävät kivet esimerkiksi timantteja, moissaniitteja, spinellejä, safiireja vai helmiä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin aloitetaan unelmien korusi tai malliston tuotteen modifioinnin suunnittelu yhdessä! Koruttamo on olemassa puhtaasti teitä asiakkaita varten!

Tilaustöiden keskimääräinen toimitusaika on 2–7½ viikkoa siitä, kun asiakas on hyväksynyt luonnokset. Aika riippuu pitkälti siitä, toimitetaanko koru tai korut Suomeen vai kansainvälisenä lähetyksenä ulkomaille.