Tilaustyön teettäminen ja suunnittelu

Haluaisitko teettää uniikin korun itsellesi tai lahjaksi?

Tilaustyönä teetetty koru on arvokas ja kestävä lahja, joka valmistetaan ja suunnitellaan toiveidesi mukaan. Tärkeintä on keskustella, mitä haluat korun kuvaavan, mistä sait idean lähteä teettämään korua tilaustyönä. Onko korun taustalla muisto jostain tietystä tärkeästä hetkestä sinulle vai haluatko korun korostavan arvojasi tai juhlistavan saavutuksiasi elämän varrella.

 

Koruttamo_modified_family_pendant

 


Tehdään alkukartoitus sähköpostitse tai suunnittelupalaverin avulla

Alkukartoituksen tekeminen sähköpostitse tai sosiaalisen median yksityisviestien kautta sopii todella hyvin, mutta vaihtoehtoisesti voit myös varata ajan suunnittelupalaveriin.

Voimme pitää palaverin videopuhelun välityksellä tai tavata henkilökohtaisesti Nokian, Tampereen tai Pirkkalan alueella.

Jos haluat, voit varata ajan suunnittelupalaveriin soittamalla Koruttamoon tai lähettämällä Koruttamolle sähköpostia. Suunnittelupalaverin ajankohta voidaan valita aikataulusi mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja ehdota sinulle parhaiten sopivaa aikaa!

Start planing your custommade order

Aloitamme keskustelemalla siitä, mitä haluat korun kuvaavan ja mihin tarkoitukseen haluat teettää korun. 

  • Onko korun tarkoitus tulla päivittäiseen käyttöön, vai onko sitä tarkoitus käyttää pääsääntöisesti juhlissa?
  • Mistä materiaalista haluaisit teettää korun?

Sen jälkeen lähdemme kartoittamaan suunnitelmaasi ja toiveitasi korun designista.

  • Suositko pyöreitä ja pehmeitä vai teräviä ja kulmikkaita muotoja ja linjoja?
  • Onko sinulla idea siitä, mihin haluaisit korun liittyvän, vai saanko suunnittelijana vapaat kädet?

Alkukartoituksen jälkeen saat Koruttamolta tarjouksen ja piirrettyjä luonnoksia tilaustyöstä eri materiaaleista toteutettuna valintasi mukaan. Samalla saat arvion korujen valmistus- ja toimitusajasta.

koruttamo_making_of_custommade_coctail_ring_yellow_gold_with_diamonds

Korujen hintaan vaikuttaa todella paljon, käytetäänkö metallina valko-, puna- tai keltakultaa vai hopeaa ja ovatko koruun mahdollisesti käytettävät kivet esimerkiksi timantteja, moissaniitteja, spinellejä, safiireja vai helmiä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin aloitetaan unelmien korusi tai malliston tuotteen modifioinnin suunnittelu yhdessä! 

 Filigree_pink_saphire_wedding_ring_©koruttamo

Lue lisää korun tettämisestä lahjaksi ystävälle tai läheiselle kimppatilauksella.

 

 

 

Uniikkien tuotteiden suunnittelu ja arvioitu valmistus- ja toimitusaikataulu

Unelmien korun teettäminen tilaustyönä kestää arviolta 2,5–12 viikkoa. Tarkempi aika riippuu siitä, kuinka kauan suunnitteluprosessi ja asiakkaan haluaman designtilaustyön luominen kestää. Kaikki projektit ovat erilaisia, joten tarkkaa aikaa on vaikea arvioida. Suunnitteluprosessi etenee asiakkaan tarpeiden ja aikataulun mukaan.

Tilaustyön tyypillinen valmistusaika on 2–7 viikkoa siitä, kun asiakas on hyväksynyt ja valinnut unelmiensa koruun haluamansa designin ja maksanut ennakkoon ensimmäisen erän tilaustyön valmistuksesta.

"Jos asiakas tilaa personoidun tai modifioidun tuotteen (kaiverrus tai malliston ulkopuolelta asiakkaan toiveesta hankittu jalo- tai korukivi) tai mittatilaustuotteen ja tilauksen kokonaisarvo on alle 350 euroa, Koruttamo aloittaa tilauksen valmistamisen vasta, kun asiakas on maksanut tilauksen hyväksytysti. Jos tilauksen kokonaisarvo on yli 350 euroa, asiakas voi halutessaan maksaa tilauksen kahdessa (2) eri erässä. Koruttamo aloittaa tilauksen valmistamisen, kun asiakas on maksanut hyväksytysti ensimmäisen erän tilauksesta. "

 

Kun tilaustyö on valmis, Koruttamo lähettää asiakkaalle kuvia ja videon valmiista tuotteesta. Sen jälkeen kun asiakas on antanut lopullisen hyväksyntänsä valmistetulle tuotteelle ja jäljellä olevan summan maksusuoritus tilaustyöstä on kirjautunut hyväksytysti Koruttamon järjestelmään, Koruttamo lähettää tuotteen asiakkaalle. <3

 

Toimitusehdoista pääset tutustumaan tarkemmin tilaustyöhön liittyviin ehtoihin ja maksutapaan.