Tilaustyöt

Koruttamo filigraanisormus vaaleanpunaisella safiirilla, asiakastyö

Miksi teettää koruja tilaustyönä?

Ihmiset muodostavat usein tunnesiteen koruihin, joita he käyttävät. Korut säilyttävät muistoja elämän varrelta. Ne voivat antaa kantajalleen iloa ja rohkeutta arjen keskellä. Ne myös tuovat ripauksen luksusta arkeen. 

Minulle ihmisen tarina ja ajatus korun taustalla ovat aina tärkeitä. Sen vuoksi rakastan erilaisten tilaustöiden valmistamista. Korua kantamalla voi halutessaan herättää keskustelua itselleen tärkeästä ja rakkaasta aiheesta, kun kertoo muille korun tarinaa.

 

koruttamo_infinity_chain_for_present_for_customers_daughter

Jokainen korun kantaja antaa korulleen oman merkityksensä. Toivon, että valmistamistani koruista välittyy aina ilo, rohkeus, huolellisuus ja luotettavuus.

Saat valita tilaustyöhösi sinulle sopivat materiaalit korussa käytettävästä metallista tai metalleista aina mahdollisesti käytettävään kivilajiin asti sepän opastuksella.

Tilaustyön valmistamisen ei tarvitse olla niin kallista kuin usein ajatellaan. Materiaalivalinnat vaikuttavat todella paljon tilaustyön lopulliseen hintaan.

Totta kai tilaustyön teettäminen maksaa yleensä enemmän kuin massatuotetut bulkkituotteet, mutta koru suunnitellaan kestäväksi ja saat juuri haluamanlaisesi korun, joka on pienintä yksityiskohtaa myöten toiveidesi mukainen.

Tilaustyönä valmistetun korun on tarkoitus säilyä sukupolvelta toiselle perintökoruna. Haluatko kenties antaa sen joskus eteenpäin lapsellesi tai lapsenlapsellesi?

Koruttamo, kastelahjaksi

Aikaa tilaustyön teettämiseen kannattaa varata keskimäärin 8 viikkoa.

Tilaustyö valmistuu yleensä 2–7½ viikossa siitä, kun asiakas on hyväksynyt piirretyt luonnokset, joiden pohjalta tilaustyö valmistetaan. Jokainen projekti on uniikki. Arvioitu valmistumisaika tarkentuu, kun asiakas on valinnut haluamansa designin.

Kun tilaustyö on valmis, Koruttamo lähettää asiakkaalle kuvia ja videon valmiista tuotteesta. Kun asiakas antaa lopullisen hyväksyntänsä valmistetulle tuotteelle, Koruttamo lähettää tuotteen asiakkaalle. <3

 

Täältä saat lisää tietoja tilaustyön teettämisestä: